Quin és el lema d’aquest any?

El lema d’aquest any és “AMB TU, SOM COMUNITAT”. En una de les reunions preparatòries de Pasqua Jove, quan va ser l’hora de triar el lema, hi va haver vàries propostes, i totes elles es basaven en el fet de “fer comunitat” en ser partícep d’un grup, d’una unitat que ens dóna suport i ens ajuda el dia a dia, d’aquell concepte de “canvi” que ens proporciona una unitat d’iguals.

Que seríem sense una comunitat?

Com podríem sobreviure sense un grup d’iguals amb qui compartir tot allò que ens envolta i ens fa crèixer?

La importància d’una comunitat és vital. Ens aporta confiança  amb tots aquells que en formen part, ens ajuda en els moments difícils, ens aporta diferents valors i habilitats, crea una cohesió i ens proporciona un creixement personal totalment diferent del que podríem haver aconseguir fora d’aquest.

Perquè formar part d’una comunitat és un fet més dins la nostra vida. És una consideració d’allò al qual no donem importància, allò que no considerem suficient bo com per aprendre o entendre, d’aquella part de la vida que no s’ha de jutjar ni etiquetar per veure que cadascú té una part important que compartir amb  tothom qui el rodeja, perquè l’autoestima apareix quan neix la comunitat i és aquí on apareix l’aprenentatge que ens fa canviar, que ens fa ésser millors persones dins d’un món d’etiquetes.

 

NO JUTJO LA LLAVOR DE L’ARBRE, PROCURO REGAR-LA

Un comentario en “Quin és el lema d’aquest any?

Deja un comentario