Quin és el lema d’aquest any?

El lema d’aquest any és “LA VIDA VIVIFICA”. En una de les reunions preparatòries de Pasqua Jove, quan va ser l’hora de triar el lema, hi va haver vàries propostes, i totes elles es basaven en el fet de que cadascú tenia una idea de la vida molt diversa i que es podia relacionar amb la fraternitat, l’amor, la humilitat, la infància.. D’aquesta manera, podíem interpretar tot allò que vulguessim expressar mitjançant un sol lema.

Som llum, som esperança, som llibertat, som allò que ens dóna la vida i ens fa diferents.

Però, què és la vida?

És aquell fet que ens fa créixer individual i col·lectivament, amb tot allò que ens envolta, de manera interpersonal i intrapersonal. Aquella que ens fa i desfà el camí per guiar-nos més enllà del que som. Per descobrir, redescobrir-nos i emocionar-nos amb allò que tenim, allò que busquem, allò que som i que ens defineix.

Perquè totes som allò que vivim. Totes som un arbre que creix i es transforma constantment en un món que ens deixa somiar tot allò que som capaces de fer. Que ens deixa pintar les branques dels colors més vius, donar mil voltes i projectar-ho de la manera més extravagant possible.

Vivifiquem buscant respostes. Sabent que no som perfectes i que mai pretendrem ser-ho. Que la vida ens aporta molts coneixements i que hem d’aprendre a separar-los i agafar allò bo de cada moment. Que tot és necessari per construir-nos però, què necessitem realment per fer-ho? Redescobrir-nos i mostrem-nos al món!

Perquè som les reines del nostre món i ningú ens pot impedir no ser-ho.

Resultat d'imatges de la vida vivifica

 

One thought on “Quin és el lema d’aquest any?

Leave a Reply